Archive by Author

Fanfic Review

18 Jul

Welcome to Airi’s fanfiction. After months of hiatus, I’ am finally back, once again providing you with FanFic Review. Err~ seems like I have been missing in action lately. Thought, there are so many other better author here xDD. Okies… so I apologize for not updating this site, but this is a MUST!! Ready for something new ? I’m ready for comeback! Feel free to scroll down, and read this, but appreciate me! Leave some comment~ ♥

ARE YOU READY GUYS?

Continue reading

Separation – Part 1

1 May

Hwaaa~ Maaf  *bungkuk-bungkuk*, saya tidak menepati janji, maaf*bungkuk lagi* waktu itukan janjinya 3 atau 4 hari lagi, sekarang malah molor 1 hari. Maaf banget. Yasudah, semoga tidak kecewa.

Keep reading! DAN JANGAN LUPA KOMEN!! NO SILENT READER!

Krtitik, saran, dan koreksi, serta tanggapan yang baik dengan senag hati saya terima…

_____________________________________________________________________________________________________

Title                 : Separation.

Author             : E-blow (Echie).

Rating             : PG-15 / Straight.

Casts               : Choi Minho, Jung Soojung (Krystal), Kim Ki bum (Key), Goo Hara.

Other Cast       : SHINee, f(x), SNSD, Kara, Super Junior, MBLAQ.

Genre              : Drama, Romance, Friendship, Family.

Length             : Series.

Disclaimer       : I don’t own all of the character in here. They belong to themselves. I just own the plot. So please don’t sue me!

Summary         : Krystal like Minho and Minho like Krystal, but they couldn’t declare their love, because of their families, former, and fiancee.

Previous part   : Preview | Prolog

Backsound      :

♥       F(x)  feat SHINee : Lollipop

♥       F(x) : Danger

Continue reading

Separation Prologue

26 Apr

Hwaaaaaaa~!! Akhirnya aku post juga ini ff, rada pesimis sih sebenarnya tapi semoga yang baca puas! Terus… karena sebenarnya prolog ini ada adengan yang menjurus ke dewasanya, tadinya sempet kepikiran buat ngerating NC -___- tapi nggak jadi karena kasian pembaca*maksud lo?* dan authornya yang masih belum cukup umur XDD Jadi ratingnya tetep kayak yang perkenalan tokoh kemaren PG-15 mungkin entar paling enggak part selanjutnya PG +16 hehehe. Cuma yah~ ada ‘ehem ehem’-nya dikit. Paling sebatas ciuman doang kok *PLAKKK*(-_-“)

Yang SILENT READER DOSANYA BERLIPAT. PLUS JANGAN MENJELEKAN ARTIS LAIN DISINI!

Title                  : Separation.

Author              : E-blow (Echie).

Rating               : PG-15 / Straight.

Continue reading

Perkenalan Tokoh “Separation”

8 Apr

Hayoooo siapa yang kaget liat pict di atas??  Hayoo ngaku?!!! Okey itu HANYA EDITAN JANGAN EMOSI DULU! Dapet dari fanfage Minstal~ itu 100% artworking!  NOT REAL~

Dan setelah menimbang-nimbang judul apa yang cocok untuk Fanfic ini, saya akhirnya memutuskan Separation menjadi judulnya. Apasih separation saya juga nggak tau apa itu. *reader : apasih lo Separation aja kagak tau?! Huuuuu^^* Biar reader sendiri yang menentukan apa itu.*reader : semua pada tau kali itu artinya apa torrr*

Kali ini saya bikin Shining Effect *again*! Karena saya MINSTAL Shiper harap maklum, hampir semua FF saya Minstal semua.

__ Continue reading

[Song Fict] Calling Out

30 Mar

Hai hai hai eperibodi, hahaha ada yang kangen? hehehe nggak kenal saya kan? yakin deh nggak ada yang kenal! Kembali lagi dengan song fic dan saya bawa MINSTAL COUPLE, semoga sukaa~

SILENT READER SAYA DO’AKAN DOSANYA BERTAMBAH 10x LIPAT

_________________________________________________________________

 

Title                  : Calling Out.

 

Author              : E-blow (Echie).

 

Rating               : PG-15 / Staright.

 

Casts                : Choi Minho ♥ Jung Soojung (Krystal).

Continue reading

My First Kiss

4 Mar

 

Hai-hai! Ada yang kangen saya? Masih ingat saya kan?*DOH* Kalau belum kenal boleh lihat disini, atau bisa follow disini, atau add disini. Lama banget saya absen#Plakk.  Maklumlah pelajar*caelah bahasa lu* Dari sekian banyak test yang saya punya di sela-selat test saya bikin beberapa drable/oneshoot, tidak semuanya selesai dalam waktu sesingkat itu *ya iyalah, orang waktu istirahatnya cuman 15 menit* Ini fanfic terkonyol yang pernah saya buat*hehehe*. Liat aja judulnya MY FIRST KISS, yadong banget pan? Sebenarnya isinya nggak yadong-yadong amat*DOH*. Sudahlah segini doang cuap-cuap dari saya Happy Reading~

Yang Silent Reader saya do’akan dosanya bertambah berlipat-lipat~

 

_________________________________________________________________

 

Author              : E-blow (Echie)

 

Rating               : PG-15 / Straight

 

Casts                : Choi Minho ♥ Jung Soojung (Krystal)

 

Other Cast       : Goo Hara,  Kim Jonghyun, Lee Taemin.

 

Genre               : Romance, Comedy.

 

Length              : One Shoot

Continue reading

Between You and Cooking

2 Feb

 

Title                  : Between you and cooking

Author              : E-blow / Eciondubu

Rating               : PG-13 / Straight

Casts                : Jung Soojung (Krystal) ♥ Park sang hyun (Thunder)

Other Cast       : Jung Soo Yeon (Jessica), Jung Sookyung (OC)

Genre               : Family, Romance.

Length              : One shoot

Disclaimer        : I don’t have Thunder and Krystal characters here. They belong to themselves. And SooKyung is my original character.  All things that happen in here are only a fiction. So please don’t sue me. Krystal are belong to ©SM Entertainment and Thunder are belong to ©J-TUNE Entertainment.

Warning           : Un-beta-ed

Summary          : A woman who aspires to become a skilled chef. A cooking contest begin she met her soulmate.

A/N                 : In this is fanfic I didn’t use any diction. So you can relax and read this fict with comfort. I’m sorry for my fault, maybe any miss typo in this fict. Because this fic hasn’t  betaed. But I hope you can enjoy it.

And before you read this fanfic complete, I will give you a rule:

1.      DON’T BE SILENT READER

2.      PLEASE DON’T SUE ME, IT’S ONLY FANFICTION.

Continue reading

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 20,482 other followers

%d bloggers like this: