Archive by Author

(Non-FF) Plagiat (again, again, and again)

22 Aug

So, sebenarnya kata “plagiat” itu udh sangat biasa ya di telinga author-author. Tapi sekalipun tuh kata udh familiar dan tampak biasa, tapi nyatanya kalau ada ngelakuin ya jelas kesal tingkat akut kan? Siapa juga yg mau hasil keringat dan pikiran dia di plagiat? Ga ada kan? GAK ADA!

Jujur ya, pas nulis ini aku bener-bener nyoba tenang. Berusaha secepat mungkin dan setenang mungkin buat nyelesain masalah plagiat ini. Kenapa? Ya sudah jelas jawabannya, ff saya yg berjudul “SHINee’s Diary” telah di jiplak! COPAS abis!

Continue reading

SHINee’s Diary (Onew’s Version)

15 Aug

SHINee’s Diary (Onew’s Version)

Author: Noriko Kaoin (@iko24)

Credit Poster: (@knoviaazr)

Previous Chapter: (Taemin) (Minho) (Key) (Jonghyun)

Genre: Romance, Shonen Ai (boyXboy), Hurt/Comfort, Drama, Friendship

Length: 2074 words

Cast: All SHINee members

Warning: Bagi yang ga suka sama boyXboy silahkan minggir

 

Disclaimer: The casts is not mine, they’re belong to their management, their parents and God. But the plot is mine.

Summary: When SHINee have a forbidden feeling for toward each other. What they will do? Give up or just treasure their feeling?

ENJOY

Continue reading

SHINee’s Diary (Jonghyun’s Version)

9 Aug

SHINee’s Diary (Jonghyun’s Version)

 

Author: Noriko Kaoin (iko24)

Credit Poster: @knoviaazr

Previous Chapter: (Taemin) (Minho) (Key)

Genre: Romance, Shonen Ai (boyXboy), Hurt/Comfort, Drama, Friendship

Length: 1611 words

Cast: All SHINee members

 

Warning: Bagi yang ga suka sama boyXboy silahkan minggir

 

Disclaimer: The casts is not mine, they’re belong to their management, their parents and God. But the plot is mine.

Summary: When SHINee have a forbidden feeling for toward each other. What they will do? Give up or just treasure their feeling?

A/N:  Hehehe, cuma sekedar bilang kalo chapter kali ini berdasarkan pengalaman seseorang. Adegannya ga sama kok, cuma perasaan yang pernah dialami Jonghyun itu sama dengan pengalaman seseorang.

ENJOY

  Continue reading

I Ain’t (Drabble)

4 Aug

I Ain’t

 

Author: Noriko Kaoin

Genre: Drama

Length: 363 words (Drabble)

Cast: SHINee Minho

Inspired By: This

Disclaimer: Minho is mine, cause I’m SHINee World and Flames :P Also, he belong to God, SHINee World, SMEnt, and his parents

 

ENJOY

 

xxxxxx

 

Kata siapa aku manusia tanpa emosi?

Aku juga bisa marah dan menangis. Aku hanya berusaha menyembunyikannya dan aku pintar dalam melakukannya makanya mereka tidak bisa melihat diriku sepenuhnya. Aku mempunyai dua wajah, karena itu sudah menjadi kemampuan dasar untuk seorang public figure sepertiku.

 

Aku tidak sekompetetif seperti yang mereka katakan. Terkadang aku juga harus mengalah untuk kemenanganku. Misalnya kejadiaan saat mereka memotong part rap-ku. Padahal itu satu-satunya part yang kubanggakan, part yang membuatku tidak menjadi useless member, part yang tidak membuatku iri pada member lain.

Aku iri dengan Taemin yang bisa menari dan menyanyi dengan kharismanya tersendiri.

Aku iri dengan Key yang serba bisa,bahkan bahasa Jepangnya aku bilang luar biasa untuk diriku yang cetek sekali dengan bahasa orang.

Aku iri dengan Jonghyun yang suaranya tinggi itu. Ia hebat! Bisa membuat semua orang terpana dengan suara ‘mirip’ Micheal Jackson-nya itu.

Aku iri dengan Onew yang selalu bisa memuaskan fans-nya, penuh dengan kesopanan, contoh leader yang kukagumi, Hyung yang sangat ku respek.

 

Biar saja, aku mengalah. Kalau ini demi diriku dan member lain, ya sudah. Aku mengalah. Tidak ada yang bisa kulakukan selain menunggu dan bersabar. Mencoba berpikir positif satu-satunya kulakukan saat ini walau pahit rasanya ketika mengingat kejadian itu. Toh, kami juga masih baru di dunia hiburan Jepang, salah satu distribusi musik terbesar kedua di dunia. Kami tidak mungkin secepat roket untuk mencapai sebuah kesuksesan, hanya perlahan-lahan. Tidak apa, ini bagian kesuksesan grup aku. Tidak masalah.

 

Jalan grup kami, SHINee, masih panjang. Kami baru saja debut di Jepang sebulan yang lalu. Perjalanan kami tidak berhenti dan kecewa berlama-lama hanya karena aku tidak mempunyai part setiap kali kami manggung di televisi Jepang.  Aku bisa memperbaikinya dengan bekerja keras. Aku masih bisa bertahan dengan dunia hiburan yang keras. Tidak apa, aku sekali saja menangis karena itu saja. Sudah, tidak ada yang lain.

Suatu saat… Suatu saat aku akan menjadi Flaming Charisma Minho yang benar-benar di tunggu semua orang. Aku bisa membuktikannya. Tunggu saja.

 

xxxxxx

 

The End

 

A/N: maaf, ini cuma ff abis kegalauan saya ttg Minho. Hahaha, makanya geje ya. Silahkan di komen kalau udh baca dan buat silent readers yg ga mau komen, ya gapapa juga.

SHINee’s Diary (Key’s Version)

2 Aug

SHINee’s Diary (Key’s Version)

 

Author: Noriko Kaoin (@iko24)

Credit Poster: @knoviaazr

Previous Chapter: (Taemin) (Minho)

Genre: Romance, Shonen Ai (boyXboy), Hurt/Comfort, Drama, Friendship

Length: 1862 words

Cast: All SHINee members

Warning: Bagi yang ga suka sama boyXboy silahkan minggir

 

Disclaimer: The casts is not mine, they’re belong to their management, their parents and God. But the plot is mine.

Summary: When SHINee have a forbidden feeling for toward each other. What they will do? Give up or just treasure their feeling?

ENJOY

  Continue reading

SHINee’s Diary (Minho’s Version)

25 Jul


SHINee’s Diary (Minho Version)

 

Author: Noriko Kaoin

Credit Poster: @knoviaazr

Previous Chapter: (Taemin)

Genre: Romance, Shonen Ai (boyXboy), Hurt/Comfort, Drama, Friendship

Length: 1227 words

Cast: All SHINee members

 

Warning: Bagi yang ga suka sama boyXboy silahkan minggir

 

Disclaimer: The casts is not mine, they’re belong to their management, their parents and God. But the plot is mine.

Summary: When SHINee have a forbidden feeling for toward each other. What they will do? Give up or just treasure their feeling?

ENJOY

Continue reading

SHINee’s Diary (Taemin’s Version)

19 Jul

SHINee’s Diary (Taemin’s Version)

 

Author: Noriko Kaoin

Credit Poster: @knoviaazr

Genre: Romance, Shonen Ai (boyXboy), Hurt/Comfort, Drama

Length: 1227 words

Cast: All SHINee members

 

Warning: Bagi yang ga suka sama boyXboy silahkan minggir

 

Disclaimer: The casts is not mine, they’re belong to their management, their parents and God. But the plot is mine.

Summary: When SHINee have a forbidden feeling for toward each other. What they will do? Give up or just treasure their feeling?

 

ENJOY

 

Continue reading

Dance Under Moonlight

7 Jul

Dance Under Moonlight


Author : Noriko Kaoin

Credit Poster : @knoviaazr (thanks ya, bagus bgt posternya >.<)

Genre : Angst (seperti biasa), Hurt/Comfort, Romance

Length : Oneshoot (2013 words)

Rating : G

Cast :

1. Kwon Yu Ri (SNSD)

2. Choi Min Ho (SHINee)

3. Jung Jessica (SNSD)

Inspired by : The Story Only I Didn’t Know MV by IU

Desclaimer : The casts is belong to God, SME, and their parents

A/N : Tehehe, udh lama ga bikin FF. Dan mian, aku emang kebanyakan bikin yg angst, mungkin byk yg bosan ya? Anyway, setelah baca tolong komennya ya. Terserah mau pujian atau kritikan atau malah flame/bashing juga ga apa. Gomawo~

 

ENJOY

Continue reading

SHINee, Disband

20 Feb

“SHINee, Disband”

Author : Noriko Kaoin

Genre : Tragedy, Drama, Angst

Length : Oneshoot (4735 words)

Rating : G

Cast : All SHINee’s members

Inspired by : Pas Jonghyun bilang “Mianhaeyo” di SWC Seoul. Trus, ngeliat foto2 mereka nangis di atas panggung. Etc~

Disclaimer : The casts is not mine, SHINee members are belong to God, their parents, SME and SHINee World

ENJOY

Continue reading

I Found You – Chapter 4 (end)

3 Jan

Title : I Found You

Author : Noriko Kaoin

Genre : Romance, angst

Length : Chapter (3380 words)

Rating : G

Cast : Kim Kibum (Key SHINee), Shota Mio (fictional), SHINee Members

Disclaimer : The casts is not mine. Key SHINee and another members are belong to God, their parents, SME and SHINee World.

Previous Chapter: Chapter 1 Chapter 2 Chapter 3

 

Continue reading

I Found You – Chapter 3

29 Dec

Title : I Found You

Author : Noriko Kaoin

Genre : Romance, angst

Length : Chapter (2522 words)

Rating : G

Cast : Kim Kibum (Key SHINee), Shota Mio (fictional)

Disclaimer : The casts is not mine. Key SHINee is belong to God, his parents, SME and SHINee World.

Previous Chapter: Chapter 1 Chapter 2

ENJOY


Continue reading

Thank You, Mom (Oneshoot)

22 Dec

 

Title : Thank You, Mom (mother’s day fic)

Author : Noriko Kaoin

Cast : Hwang Tiffany (SNSD)

Genre : Family, Angst

Rating : G

Lenght : Oneshoot (2548 words)

Inspired by : This, This, Also this dan pidato yang pernah dibacakan oleh temen saya di kelas ampe hampir ngebuat sekelas nangis dengar tuh pidato #curhat

Disclaimer : Hwang Tiffany is not mine, she is my older sister, she belong to God, her parents, SME, and SONE.

Warning : alur geje, cast cuma satu, no bash! KOMEN WAJIB! #maksa

 

ENJOY

Continue reading

I Found You – Chapter 2

20 Dec

 

Title : I Found You

Author : Noriko Kaoin

Genre : Romance, angst

Length : Chapter (2394 words)

Rating : G

Cast : Kim Kibum (Key SHINee), Shota Mio (fictional)

Disclaimer : The casts is not mine. Key SHINee is belong to God, his parents, SME and SHINee World.

Previous Chapter : Chapter 1

 

ENJOY

Continue reading

I Found You – Chapter 1

17 Dec

I Found You

Author : Noriko Kaoin

Genre : Romance, angst

Length : Chapter (2325 words)

Rating : G

Cast : Kim Kibum (Key SHINee), Shota Mio (fictional)

Disclaimer : The casts is not mine. Key SHINee is belong to God, his parents, SME and SHINee World.

ENJOY

Continue reading

I Miss You

3 Dec

 

“I Miss You”

Author : Noriko Kaoin

Genre : Angst, Romance

Length : Ficlet (876 words)

Rating : G

Cast : YOU, Lee Jinki (onew), Kim Jonghyun

Inspired by : I Miss You – SM The Ballad

Disclaimer : The casts is not mine, Jjong and Onew belong to they parents, SME, and SHINee World :p

A/N : Hay, author noriko balik lagi. Haha, udh lama ga post ff dsni. Oia, bagi yg g pernah bc ff saya sebelumnya. Tolong d baca ya, biar lbh kenal sama saya. Oh, also! Jgn lupa komen ya, dont be silent readers. Klo ada yg jd silent readers, liat aja ada balasannya kok *evil smile*.

 

ENJOY

Continue reading

Kiss The Girl (Songfic)

6 Sep

Kiss The Girl

Author : Noriko Kaoin

Cast :

-Lee Jinki

-Kim Gwiboon (Key as the girl here)

Length : Oneshoot

Rating : T

Genre : Romance, Fluff

Disclaimer : Jinki and Gwiboon (Key) is not mine, but I do own the plot this story.

Inspired by : Kiss The Girl – Ashley Tisdale, Summer Song – YUI, Laugh Away – YUI, A.Mi.Go – SHINee

ENJOY

Continue reading

First Love (drabble)

1 Aug

First Love

Author : Noriko Kaoin

Cast :

-Kim Kibum aka Key SHINee

-YOU

Length : Drabble

Rating : General

Genre : Romance, angst

Disclaimer : The cast is not mine, but this fanfic is MINE!!!

Inspired By : Cinta Pertama (Sunny) – Bunga Cinta Lestari, First Love – Nikka Costa, pengalaman seseorang *serius loh*

ENJOY

Continue reading

Baby, Stop Nagging! (FF/Drabble/PG13)

27 Jul


Baby, Stop Nagging!

Author : Noriko Kaoin

Cast :

-Choi Minho

-YOU

Length : Drabble

Rating : PG 13

Genre : Romance, Fluff

Disclaimer : The cast is not mine, but this fanfic is MINE!!!

Inspired By : Nagging by IU ft. Seoulong 2AM

ENJOY

Continue reading

OUR BABY – 12 (LAST CHAPTER) (FF/SERIES/PG13)

21 Jul

Image and video hosting by TinyPic

OUR BABY

Author : Noriko Kaoin

Previous Chapter : (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

Cast :

-Choi Hae Rin

-Lee Jinki a.k.a Onew

-Kim Kibum a.k.a Key

-Another SHINee’s member

Length : Series (chaptered)

Rating : PG13

Genre : General, Romance, Family, Friendship

Disclaimer : The cast is not mine, but this fanfic is MINE!!!

Inspired by : from fanfic with title “Mommy, Baby, and Daddy” and the sequel, the others fanfic with tittle “The Only Reason”

Summary : Bagaimana kalau seseorang dengan image cute, manly dan dikagumi oleh semua orang, Onew tertangkap basah menghamili seorang model yang ternyata kekasihnya selama ini diam-diam menjalin hubungan?

XxXxXxX

ENJOY

Continue reading

OUR BABY – CHAPTER 11 (FF/SERIES/PG13)

15 Jul

Image and video hosting by TinyPic

OUR BABY

Author : Noriko Kaoin

Previous Chapter : (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10)

Cast :

-Choi Hae Rin

-Lee Jinki a.k.a Onew

-Kim Kibum a.k.a Key

-Another SHINee’s member

Length : Series (chaptered)

Rating : PG13

Genre : General, Romance, Family, Friendship

Disclaimer : The cast is not mine, but this fanfic is MINE!!!

Inspired by : from fanfic with title “Mommy, Baby, and Daddy” and the sequel, the others fanfic with tittle “The Only Reason”

Summary : Bagaimana kalau seseorang dengan image cute, manly dan dikagumi oleh semua orang, Onew tertangkap basah menghamili seorang model yang ternyata kekasihnya selama ini diam-diam menjalin hubungan?

XxXxXxX

ENJOY

Continue reading

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 21,151 other followers

%d bloggers like this: