Archive by Author

Unstoppable Marriage (8)

18 Oct

Title: Unstoppable Marriage!

Author: shineeisland

Genre: Romance, Fluff, Drama

Rating: PG-13

Length: Chaptered/Series

Casts:

(Rambutnya bayangkan seperti yang di gambar)

- Kim Sunhee

- Kim Eunhye

- Lee Jinki (SHINee)

- Lee Taemin (SHINee)

- Kim Kibum (SHINee)

- Suzy (miss A)

- And others

Disclaimer: Kim Sunhee and the story belong to me. Kim Eunhye belongs to Ladyzhaprocia. Lee Jinki, Lee Taemin, Kim Kibum belong to SM Entertainment, and Suzy belongs to JYP Entertainment.

 

NO SILENT READING AND BASHING.

 

***

 

CHAPTER VIII

Continue reading

Yourself, Himself, and The World [Drabble]

13 Oct

Hanya sebuah coretan kecil tak bermakna.

Kau mungkin takkan peduli kepadanya.

Namun jika kau intip sedikit,

Kuharap kau bisa mengerti.

Arti dari kata percaya dan peduli.

Mungkin suatu saat nanti.

Bisa kau tinggalkan beberapa komentar untuk ini.

Fiksi ini kudedikasikan untukmu.

Manusia yang tak dapat menggapai harapannya.

Tak harus artis Korea atau apa.

Mungkin bisa kau anggap sebagai cinta, sahabat, atau orang tua.

Terima kasih atas segalanya.

Kuharap kubisa kembali menulis secepatnya.

Hehehe. Mind to read, like, and comment? :D

Continue reading

Unstoppable Marriage (7)

12 Oct

Title: Unstoppable Marriage!

Author: shineeisland

Genre: Romance, Fluff, Drama

Rating: PG-13

Length: Chaptered/Series

Casts:

(Rambutnya bayangkan seperti yang di gambar)

- Kim Sunhee

- Kim Eunhye

- Lee Jinki (SHINee)

- Lee Taemin (SHINee)

- Kim Kibum (SHINee)

- Suzy (miss A)

- And others

Disclaimer: Kim Sunhee and the story belong to me. Kim Eunhye belongs to Ladyzhaprocia. Lee Jinki, Lee Taemin, Kim Kibum belong to SM Entertainment, and Suzy belongs to JYP Entertainment.

 

NO SILENT READING AND BASHING.

 

***

 

CHAPTER VII

Continue reading

Unstoppable Marriage (6)

9 Oct

Title: Unstoppable Marriage!

Author: shineeisland

Genre: Romance, Fluff, Drama

Rating: PG-13

Length: Chaptered/Series

Casts:

(Rambutnya bayangkan seperti yang di gambar)

- Kim Sunhee

- Kim Eunhye

- Lee Jinki (SHINee)

- Lee Taemin (SHINee)

- Kim Kibum (SHINee)

- Suzy (miss A)

- And others

Disclaimer: Kim Sunhee and the story belong to me. Kim Eunhye belongs to Ladyzhaprocia. Lee Jinki, Lee Taemin, Kim Kibum belong to SM Entertainment, and Suzy belongs to JYP Entertainment.

 

NO SILENT READING AND BASHING.

 

***

 

CHAPTER VI

Continue reading

Unstoppable Marriage (5)

30 Sep

Title: Unstoppable Marriage!

Author: shineeisland

Genre: Romance, Fluff, Drama

Rating: PG-13

Length: Chaptered/Series

Casts:

(Rambutnya bayangkan seperti yang di gambar)

- Kim Sunhee

- Kim Eunhye

- Lee Jinki (SHINee)

- Lee Taemin (SHINee)

- Kim Kibum (SHINee)

- Suzy (miss A)

- And others

Disclaimer: Kim Sunhee and the story belong to me. Kim Eunhye belongs to Ladyzhaprocia. Lee Jinki, Lee Taemin, Kim Kibum belong to SM Entertainment, and Suzy belongs to JYP Entertainment.

NO SILENT READING AND BASHING.

***

CHAPTER V

Continue reading

Unstoppable Marriage (4)

23 Sep

Title: Unstoppable Marriage!

Author: shineeisland

Genre: Romance, Fluff, Drama

Rating: PG-13

Length: Chaptered/Series

Casts:

(Rambutnya bayangkan seperti yang di gambar)

- Kim Sunhee

- Kim Eunhye

- Lee Jinki (SHINee)

- Lee Taemin (SHINee)

- Kim Kibum (SHINee)

- Suzy (miss A)

- And others

Disclaimer: Kim Sunhee and the story belong to me. Kim Eunhye belongs to Ladyzhaprocia. Lee Jinki, Lee Taemin, Kim Kibum belong to SM Entertainment, and Suzy belongs to JYP Entertainment.

NO SILENT READING AND BASHING.

***

CHAPTER IV

Continue reading

Lucifer! Your Name… [Oneshot]

23 Sep

Title: LUCIFER! YOUR NAME.. (Special Key’s Birthday)

Author: Yolanda Normagupita aka Keyola

Rating: PG-13

Genre: Drama, Romance, a lil bit angst?

Length: Oneshot

Language: Indonesian

Casts: Kim Keybum and other SHINee members, Kim Ji Ae (author)

Disclaimer: I (shineeisland aka rana) do not own everything in here, include this story.

A/N: FF ini dibikin sama temen aku yg namanya sudah tertera di atas (panggil aja dia Yola), dia itu Key biased. Dia bikin FF ini khusus buat ulang tahunnya Key. Segala komentar, saran ataupun pujian, go to that girl, because she’s the one who made this kekeke kalo suka langsung aja puji nama authornya hehehe. Oya, itu yang angka-angka yang dibold maksudnya tanggal ya hehe. Oke deh Rana, jangan banyak bacot *ditimpuk*. So, here it is!

Continue reading

Unstoppable Marriage (3)

16 Sep

Title: Unstoppable Marriage!

Author: shineeisland

Genre: Romance, Fluff, Drama

Rating: PG-13

Length: Chaptered/Series

Casts:

(Rambutnya bayangkan seperti yang di gambar)

- Kim Sunhee

- Kim Eunhye

- Lee Jinki (SHINee)

- Lee Taemin (SHINee)

- Kim Kibum (SHINee)

- Suzy (miss A)

- And others

Disclaimer: Kim Sunhee and the story belong to me. Kim Eunhye belongs to Ladyzhaprocia. Lee Jinki, Lee Taemin, Kim Kibum belong to SM Entertainment, and Suzy belongs to JYP Entertainment.

NO SILENT READING AND BASHING.

***

CHAPTER III


Continue reading

Unstoppable Marriage (2)

15 Sep

Title: Unstoppable Marriage!

Author: shineeisland

Genre: Romance, Fluff, Drama

Rating: PG-13

Length: Chaptered/Series

Casts:

(Rambutnya bayangkan seperti yang di gambar)

- Kim Sunhee

- Kim Eunhye

- Lee Jinki (SHINee)

- Lee Taemin (SHINee)

- Kim Kibum (SHINee)

- Suzy (miss A)

- And others

Disclaimer: Kim Sunhee and the story belong to me. Kim Eunhye belongs to Ladyzhaprocia. Lee Jinki, Lee Taemin, Kim Kibum belong to SM Entertainment, and Suzy belongs to JYP Entertainment.

NO SILENT READING AND BASHING.

Continue reading

Unstoppable Marriage (1)

13 Sep

Title: Unstoppable Marriage!

Author: shineeisland

Genre: Romance, Fluff, Drama

Rating: PG-13

Length: Chaptered/Series

Casts:

(Rambutnya bayangkan seperti yang di gambar)

- Kim Sunhee

- Kim Eunhye

- Lee Jinki (SHINee)

- Lee Taemin (SHINee)

- Kim Kibum (SHINee)

- Suzy (miss A)

- And others

Disclaimer: Kim Sunhee and the story belong to me. Kim Eunhye belongs to Ladyzhaprocia. Lee Jinki, Lee Taemin, Kim Kibum belong to SM Entertainment, and Suzy belongs to JYP Entertainment.

NO SILENT READING AND BASHING.

Continue reading

[ONESHOT] Obsession

19 Aug

14th August 2010

Obsession

Obsession by; shineeisland

pg-13/slight-angst/oneshot

kim jonghyun and OC

listen, none of them are mine, get it?

“kau” disini adalah kim jonghyun

~~~

All I wanted was simply

To give you an endless love

I had no idea that more excessive love

Would strangle you

(SHINee – Obsession)

Continue reading

[DRABBLES] 3 Fluff 

8 Aug

Okwaaay sebenarnya ini FF sudah jadul jadul sejadul jadulnya, tapi berhubung saya gak tahu lagi mau post apa jadi saya post aja ini hahaha. Soalnya saya udah bingung, kelamaan hiatus nih wkwkwk, jadi saya udah ketinggalan FF buanyaaak sekali hehehe. Mungkin banyak di antara kalian yg udah baca, baik itu di blogku, atau di shiningstory, soalnya emg FF ini umurnya udah sekitar tiga bulan-an hahaha. Bagi yg belum baca dan ingin baca, kalo udah selesai jgn lupa leave a comment ya. Gamsahamnida :D

***

Continue reading

And I’ll Know [OneShot]

18 Jul

THIS IS SPECIAL TAEMIN’S BIRTHDAY

17th July 2010

And I’ll Know

Dan di umurmu yang kedelapan belas, kau akan tahu segalanya

———————————————————————————————————

And I’ll Know by shineeisland aka rana rafidah giani

Lee Taemin & SHINee

G/Oneshot/Slight-Angst, Friendship

I don’t own anything in here except the story

Continue reading

The Stars are Gone (2-End)

9 Jun

Title: The Stars are Gone.

Author: shineeisland a.k.a rana.

Rating: PG-16…?

Genre: FULL OF ANGST!

Length: Two shots.

Casts: All SHINee’s members.

Disclaimer: I do not own any casts in here, but I do own the story.

Summary: You need to read it, then you’ll know ^^

A/N: FF ini terinspirasi dari FF temenku yang judulnya ‘Days of Blue’ di forum Lets Jump. Aku sama sekali nggak ngikutin ceritanya ataupun runtutan kejadian—aku hanya terinspirasi oleh genre yang ia buat, yaitu ANGST yang benar-benar ANGST. Oya, jujur aja… author nangis lho pas ngetik FF ini… benar-benar deh… author gak tahu gimana jadinya kalau kejadian di FF ini benar-benar terjadi pada SHINee…

Continue reading

The Stars are Gone (1)

9 Jun

Title: The Stars are Gone.

Author: shineeisland a.k.a rana.

Rating: PG-16…?

Genre: FULL OF ANGST!

Length: Two shots.

Casts: All SHINee’s members.

Disclaimer: I do not own any casts in here, but I do own the story.

Summary: You need to read it, then you’ll know ^^

A/N: FF ini terinspirasi dari FF temenku yang judulnya ‘Days of Blue’ di forum Lets Jump. Aku sama sekali nggak ngikutin ceritanya ataupun runtutan kejadian—aku hanya terinspirasi oleh genre yang ia buat, yaitu ANGST yang benar-benar ANGST. Oya, jujur aja… author nangis lho pas ngetik FF ini… benar-benar deh… author gak tahu gimana jadinya kalau kejadian di FF ini benar-benar terjadi pada SHINee…

Continue reading

Behind The Mirror (5-End)

20 May

Title : Behind The Mirror (Part 5-End)

Author : shineeisland

Rating : T

Genre : Mystery, Romance

Length : Mini Drama

Casts : Kim Yuri, Lee Taemin

Disclaimer : I do not own Lee Taemin, he belongs to the God. But I do own the story and Kim Yuri, and I also own Lee Jinki (LOL Just kidding, okay?).

A/N : Semua cerita di sini didasarkan pada Kim Yuri’s Point of View.

KARENA INI PART TERAKHIR, AUTHOR MOHON DENGAN SANGAT AGAR JANGAN ADA SILENT READERS YAA ^^

Continue reading

Behind The Mirror (4)

19 May

Title : Behind The Mirror (Part 4)

Author : shineeisland

Rating : T

Genre : Mystery, Romance

Length : Mini Drama

Casts : Kim Yuri, Lee Taemin

Disclaimer : I do not own Lee Taemin, he belongs to the God. But I do own the story and Kim Yuri, and I also own Lee Jinki (LOL Just kidding, okay?).

A/N : Semua cerita di sini didasarkan pada Kim Yuri’s Point of View.

Continue reading

Behind The Mirror (3)

18 May

Title : Behind The Mirror (Part 3)

Author : shineeisland

Rating : T

Genre : Mystery, Romance

Length : Mini Drama

Casts : Kim Yuri, Lee Taemin

Disclaimer : I do not own Lee Taemin, he belongs to the God. But I do own the story and Kim Yuri, and I also own Lee Jinki (LOL Just kidding, okay?).

A/N : Semua cerita di sini didasarkan pada Kim Yuri’s Point of View.

Continue reading

Behind The Mirror (2)

17 May

Title : Behind The Mirror (Part 2)

Author : shineeisland

Rating : T

Genre : Mystery, Romance

Length : Mini Drama

Casts : Kim Yuri, Lee Taemin

Disclaimer : I do not own Lee Taemin, he belongs to the God. But I do own the story and Kim Yuri, and I also own Lee Jinki (LOL Just kidding, okay?).

A/N : Semua cerita di sini didasarkan pada Kim Yuri’s Point of View.

Continue reading

Behind The Mirror (1)

16 May

Title : Behind The Mirror (Part 1)

Author : shineeisland

Rating : T

Genre : Mystery, Romance

Length : Mini Drama

Casts : Kim Yuri, Lee Taemin

Disclaimer : I do not own Lee Taemin, he belongs to the God. But I do own the story and Kim Yuri, and I also own Lee Jinki (LOL Just kidding, okay?).

A/N : Semua cerita di sini didasarkan pada Kim Yuri’s Point of View.

Continue reading

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 20,303 other followers

%d bloggers like this: