The Secret of Marriage Love [Part 10 End + Epilog]

chanyeol

 

Author: richannyda

Cast: Choi Ji Hyun (OC)

Park Chanyeol  (EXO K)

Lee Taemin (SHINee)

Kim Yejin (trainee SM)

Other cast: Choi Family (Siwon, Sooyoung, Minho, Sulli)

Park Family (Kim Taeyeon, Park Jungsoo, Ji Yeon, Thunder)

Chan Yeol’s Friend (Suho, Baekhyun, D.O, Kai, Sehun)

Previous part :part 1 Part 2 part 3 part 4 Part 5 Part 6 Part 7 Part 8 Part 9

Continue reading

The Secret of Marriage Love [Part 9]

chanyeol

Author: richannyda

Cast: Choi Ji Hyun (OC)

Park Chanyeol  (EXO K)

Lee Taemin (SHINee)

Kim Yejin (trainee SM)

Other cast: Choi Family (Siwon, Sooyoung, Minho, Sulli)

Park Family (Kim Taeyeon, Park Jungsoo, Ji Yeon, Thunder)

Chan Yeol’s Friend (Suho, Baekhyun, D.O, Kai, Sehun)

Previous part :part 1 Part 2 part 3 part 4 Part 5 Part 6 Part 7 Part 8 Continue reading

The Secret of Marriage Love [Part 8]

chanyeol

Author: richannyda

Cast: Choi Ji Hyun (OC)

Park Chanyeol  (EXO K)

Lee Taemin (SHINee)

Kim Yejin (trainee SM)

Other cast: Choi Family (Siwon, Sooyoung, Minho, Sulli)

Park Family (Kim Taeyeon, Park Jungsoo, Ji Yeon, Thunder)

Chan Yeol’s Friend (Suho, Baekhyun, D.O, Kai, Sehun)

Previous part :part 1 Part 2 part 3 part 4 Part 5 Part 6 Part 7 Continue reading

[13th] Telepathy: End of the War (Session 2)

[13th] Telepathy: End of the War (Session  2)

postt1

AUTHOR               : IFALOYSHEE

MAIN CAST         : Krsytal Jung/Jung Soojung/ Klee-nickname, Choi Minho, Lee Donghae, Cho Hara (OC), Kim Myungsoo, Kang Jihyun/Soyu, Choi Sulli, Park Jiyeon.

GENRE                  : Fantasy, Romance, Supranatural, Sci-Fi

DISC                       : All of this story  from now on, are pure from my Imagination. Dont like the pairing, better you dont read. The casts are belong to their fans. Except Cho Hara, she is an Original Character. Just belong to me. Dont ever copy my idea, or copy this story. If you want to reblog this, or copy this, just ask me first and credit me.

PS                                : Banyak kata kasar dan bloody scenes!

***

prolog |  Chapter 1 |  Chapter 2 | Chapter 3 | Chapter 4 | Chapter 5 | Chapter 6 |Chapter 7 | Chapter 8 | Chapter 9 | Chapter 10 | Chapter 11 | chapter 12 | chapter 13 session 1

24 hours. 24/7. 2 gone 4 eternity. (twenty four hours. 24 July. TO gone FOR eternity)

 

Meaning:

 

1.       Tanggal 24 Juli adalah waktu terakhir untuk Krystal menyelamatkan nyawanya sendiri, dalam kurun waktu 24 jam. Jika Minho tidak bisa menyelamatkan Krystal pada tanggal 24 Juli maka Krystal akan pergi selama-lamanya. Termasuk Hara juga akan pergi selama-lamanya (2 gone)

2.       Jika di tanggal 24 Juli itu Minho bisa menyelamatkan Krystal, dan Donghae bisa menyelamatkan Hara (dalam hal ini jika Krystal/ Hara mati maka keduanya akan meninggal) maka ada 4 nyawa yang sudah pasti terselamatkan.

 

***

           

 

You think can escape from your death that easy, Klee? Life isn’t yourfollower.

Continue reading

Complicated Love [4]

Complicated Love [4]

Author     : cacacendaana

Genre       : Life, School, Romance

Lenght      : Chaptered

                   | Part 1 | Part 2 | Part 3 |

Cast:

Þ   Kim Ki Bum (Key)

Þ   Kim Hyuna

Þ   Choi Minho

Þ   Find it…^^

Disclaimer : This fanfiction is officially made by me(tidak termasuk cover). Don’t be PLAGIATOR, please:)

Author Note : Happy new year!!! Annyeong author cacacendaana balik lagi nihh, ini dia part 4nyaaa, buat yang belom pernah baca, baca dari part 1 yaa^^Kamsahamnida~ Continue reading

Baby I need Love [Part 8]

BINL 7

Tittle : Baby I need Love [Part 8]

Main Cats :

Cho Kyuhyun (Super Junior), Song Kihyun (OC),  Park Nara (OC),  Choi Minho (SHINEE), Kris Wu (EXO-M)

Support Cats : Temukan sendiri ^^

Genre : Romance, Family, Married life

Rating : PG 14

Length: Chaptered

Author : rahmassaseol (@rahmassaseol)

Backsound: IU- This is Awkward

Disclaimer  : Cerita ini hanya fiksi dan murni hasil imajinasi saya. Jadi, jika ada kesamaan apapun itu, entah peran, karakter atau bahkan jalan ceritanya saya benar-benar minta maaf, karena saya sama sekali tidak tahu menahu. Dan semoga FF ini bisa menghibur kalian semua! Gomawo! ^o^

[Prolog] [Part 1] [Part 2] [Part 3] [Part 4] [Part 5] [Part 6] [Part 7]

~The Reason~

I’ll try anything, I’ll do anything
No matter what, I’m holding on
Even if it’s to make you come back only because you feel sorry
I’ll  cry and beg until it wears me out

Don’t  ask how I’m doing for no reason
In reality, you’re only pretending to care
Just so you can feel comfortable

Author POV

Gadis berparas cantik itu kini sedang berpose untuk pemotretan sebuah majalah fashion ternama di Korea Selatan. Park Nara, seorang aktris yang saat ini sedang berada dalam puncak popularitas itu tampak begitu sempurna dengan dress cantik bewarna keemasan yang membalut tubuh indahnya tersebut. Ia begitu di puja oleh para penggemarnya karena parasnya yang teramat rupawan dengan bakat akting yang luar biasa, terbukti dengan kesuksesan film di mana ia menjadi salah satu pemeran utama di dalamnya. Dan tentunya kesuksesan yang telah diraihnya sebagai seorang aktris papan atas itu kini membuatnya hidup bergelimang harta. Continue reading

MY PLAYGIRL WIFE 10 end

Author : Enny_xie

Title : MY PLAYGIRL WIFE

Cast : Bae Suzy, Shin Wonho, Kim Myungsoo, Ok Taecyeon, Lee Junho, Choi Minho, Nam Woohyun dan Key

Lenght : [Series] 3,229 words

Rating : [PG-17] + STRAIGHT

A.N : ^^ sekuel dari “cause my husband is cassanova” GAK SUKA , JANGAN BACA – KLO UDAH BACA , JANGAN LUPA UNTUK RCL [Read,Like & Comen]

| Prolog | Previous

^^
Continue reading

U Can’t Go (Draft for LITGF)

u cant go

Author : Sasphire

Main cast :  Han Mi Young, Choi’s Family, Lee Jin Ki

Ratting : Teen, General

Genre : Family

Length : Ficlet

Preview

Teaser : ( a | b | c )

Part : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Contact : FB | Twitter | Wallpaper Gallery

Ini bukan buat part 11, tapi untuk part lebih lanjut. Okey?
Source : Cinderella’s Sister (KB
S, 2010)

Continue reading

Complicated Love [3]

Complicated Love [3]

Author     : cacacendaana

Genre       : Life, School, Romance

Lenght      : Chaptered

                   | Part 1 | Part 2 |

Cast:

Þ   Kim Ki Bum (Key)

Þ   Kim Hyuna

Þ   Choi Minho

Þ   Find it…^^

Disclaimer : This fanfiction include cover is officially made by me. Don’t be PLAGIATOR, please^^

Author Note : Annyeong readersdeul:D. Author cacacendaana ( @cendaana ) disini. Ini part 3nya, maaf ya nge-postnya telat._.

Continue reading

The Secret of Marriage Love [Part 2]

Untitled-1 copy

Author: richannyda

Cast: Choi Ji Hyun (OC)

Park Chanyeol  (EXO K)

Lee Taemin (SHINee)

Kim Yejin (trainee SM)

Other cast: Choi Family (Siwon, Sooyoung, Minho, Sulli)

Park Family (Kim Taeyeon,Park Jungsoo, Thunder, Ji yeon)

Previous part :part 1 Continue reading

The Secret of Marriage Love [Part 1]

Untitled-1 copy

Author: Richannyda

Cast: Choi Ji Hyun (OC)

Park Chanyeol  (EXO K)

Lee Taemin (SHINee)

Kim Yejin (trainee SM)

Other cast: Choi Family (Siwon, Sooyoung, Minho, Sulli)

Kim Taeyeon

Park Jungsoo

Continue reading

First Love Pain – Chapter 7

  • Tittle : First love pain
  • Author : EnnyHutami
  • Lenght : Chaptered
  • Rating : General
  • Genre : Romance, Sad
  • Cast :
  1. Bae Sujie
  2. Choi Minho
  3. Jung Soojung a.k.a Krystal Jung
  4. Kim Myungsoo
  5. And others (Find them self)

Copyright © Ennyhutami Fanfiction 2012

Previous: Chapter 6

~œœœ~

[Chapter 7]

-Mengubah perasaan tidak semudah membalikkan telapak tangan-

Continue reading

MY PLAYGIRL WIFE 09

Author : Enny_xie

Title : MY PLAYGIRL WIFE

Cast : Bae Suzy, Shin Wonho, Kim Myungsoo, Ok Taecyeon, Lee Junho, Choi Minho, Nam Woohyun dan Key

Lenght : [Series] 2,664 words

Rating : [PG-17] + STRAIGHT

A.N : ^^ sekuel dari “cause my husband is cassanova” GAK SUKA , JANGAN BACA – KLO UDAH BACA , JANGAN LUPA UNTUK RCL [Read,Like & Comen]

| Prolog | Previous

^^
Continue reading

Whether I Hate You or Not (Chapter 8B)

cover ff whether I hate you or not chapter 8

 

 

Title                      : whether I hate you or not

Author                  : Kim Sae na a.k.a Devi

Rating                   : PG13/NC17/Straight/Series

Genre                   : Romance/Angst/Tragedy/Family/Life

Cast                       :

Main Cast            : Super junior – Lee Donghae

Kim Yoonmi

Kim Saena a.k.a Choi Saena

Support cast           :

SHINee – Choi Minho,Kim Jonghyun

SS501 – Kim Hyun joong

Kim Yoonhee (OC)

Super junior – Cho Kyuhyun

Other Cast : FIND BY YOURSELF!

Disclaimer           : Super junior and SHINee are belong to God,SM Entertaiment,and their parents.SS501 Kim Hyun joong is belong to God,DSP Entertaiment,and his parents.It’s just for fun. Please don’t sue me. This story is mine.Don’t take this fanfic without permission from me. If you want to take this fanfic.Please take with full credit.

Warning               : Lolicon,a little bit violence and NC

If you don’t like this fanfic. Please No Bash.

Don’t like. Don’t read.

Prev chap :  Prolog   │ Chapter 1   │  Chapter 2  │  Chapter 3   │  Chapter 4  │  Chapter 5  │Chapter 6  │Chapter 7a  │ Chapter 7b   │ Chapter 8a  

Continue reading

Because Of You

Because Of YouBecause Of You

Author : @MinhoNoona (Choi Soo Joon)

Cast : Park Ha Rim (OC/You),SHINee Minho as Choi Minho,Super Junior Kyuhyun as Cho Kyuhyun,Super Junior Yesung as Kim Jongwoon.

Genre : Angst,Romance.

Rate : PG

Length : One Shoot

Summary :

I would always go and never let you go further into my life. -Park Ha Rim-

Continue reading

First Love Pain – Chapter 6


  • Tittle : First love pain
  • Author : EnnyHutami
  • Lenght : Chaptered
  • Rating : General
  • Genre : Romance, Sad, School-Life
  • Cast :
  1. Bae Sooji
  2. Choi Minho
  3. Jung Soojung a.k.a Krystal Jung
  4. Kim Myungsoo
  5. And others (Find them self)


Copyright © Ennyhutami Fanfiction 2012

Previous: Chapter 5

~œœœ~

[Chapter 6]

-Membulatkan keputusan-

Continue reading

I AM. Story – Part5

Author : Park Jihoon

Cast : SHINee, Super Junor

Genre : Comedy Somplak

Lenght : Series  (Ini bakalan bikin kepala tambah botak… kekeke; PART1, PART2, PART3, PART4)

Warning : Mohon untuk tidak percaya dengan isi cerita ini, karena bisa jadi sebagian merupakan kisah “asli” dengan cara penuturan Jihoon, namun bisa jadi 100% bohong belaka hanya untuk kepentingan dunia persomplakan.

I AM. Story, berisi kisah-kisah artis SME di belakang kamera yang bisa di luar daya nalar kita (kita? elu aja kaleeee…#PLAK) sebagai orang normal, karena tingkat kesomplakannya yang begitu tinggi. Bahkan bisa membuat kalian hanya berdecak kagum dan menggeleng disko. Dan bergumam… “Oh Tuhan, ampunilah dosa mereka.” #PLAK

Sebelumnya aku mau mengucapkan terimakasih buat Admin FFindo yang telah meletakkan nama PARK JI HOON (F-Zoo) dalam “[FFindo Award] 10′s Nomination of The Most Favorite Author”, Cheongmal gumawo. Selain itu juga pada reader FFindo yang telah rela ditulari virus soomplak dari setiap FF yang aku publish, Khususnya buat Z-Per (reader setia FF Jihoon) yang telah tertular virus soomplak 100%. GUMAWOOOO…

Kita kembali ke FFnya… CEKIDOT!!!!

$$$ Continue reading