Tag Archives: Jessica Jung

Silent in A Married (Chapter 7)

30 Jun

Ini bukan ff ditjao, melainkan ff titipan dari salah seorang teman. Harap memberikan apresiasi berupa komentar setelah membaca ya, terima kasih sebelumnya.

Previous :

Chapter 1 - Chapter 2 – Chapter 3 – Chapter 4 - Chapter 5 - Chapter 6

Tittle               : Silent in a Married [Chapter 7]

Cats                 : Choi Ji Hwa As Ji Hwa Oc’s

Wu Yi Fan As Kris Wu Exo’M

Park Chanyeol as Chanyeol Exo’K

Author/IG      : @GalaxZee_006

Other               : Exo Members

Jessica Snsd

And other

Genre              : Romance,Sadness, Marriage life, And Others

Ratting            : General

Length             : Chaptered

Poster by         : @shimmerlight_/ http://12miracles.wordpress.com

“Maafkan aku Hwa.. sungguh.. maafkan aku.. aku pikir hari ini, tapi ternyata minggu depan.. sungguh.. aku salah..” suara Chaerin di sebrang sana terdengar sangat memelas, yeoja itu benar benar merasa bersalah pada Jihwa karena ternyata kencannya bukanlah hari ini, melainkan minggu depan, untung saja Jihwa menelponnya karena terlalu lama menunggu.  Continue reading

Silent in A Married (Chapter 6)

11 Jun

Ini bukan ff ditjao, melainkan ff titipan dari salah seorang teman. Harap memberikan apresiasi berupa komentar setelah membaca ya, terima kasih sebelumnya.

Tittle                : Silent in a Married [Chapter 6]

Cats                 : Choi Ji Hwa As Ji Hwa Oc’s

                         Wu Yi Fan As Kris Wu Exo’M

                         Park Chanyeol as Chanyeol Exo’K

Author/IG        : @GalaxZee_006

Other               : Exo Members

                         Jessica Snsd

                         And other

Genre              : Romance,Sadness, Marriage life, And Others

Ratting                        : General

Length             : Chaptered

Poster by         : @shimmerlight_/ http://12miracles.wordpress.com

Jihwa menutup matanya, genangan airmata masih mengalir di pipi yeoja itu, dia hanya bisa pasrah dengan apa yang akan terjadi pada dirinya setelah ini.

‘Bruk’ suara itu begitu nyaring menyapu indra pendengarannya, dia masih menutup matanya, tidak berani melihat keadaan yang terjadi saat ini, tapi matanya terbuka seketika saat mendengar suara yang benar benar familiar di telinganya.

“Jangan pernah menyentuhnya.. Dia milikku..” ‘Bruk’ suara itu terdengar begitu dingin, Jihwa melihat ke arah Namja yang berdiri membelakanginya dengan kepalan tangan yang melayang bebas di udara, menghantamkannya pada namja namja yang tadi hampir melakukan hal yang tidak di inginkan padanya.  Continue reading

[Fanfiction] Ucup Salah Parody Special Ulang Tahun Yoona

9 Jun

yh

Author :

@dongjunited

Judul :

Ucup Salah Parody Special Ulang Tahun Yoona

Cast :

Kim Dongjun (Author/OC) | SNSD Yoona | Byun Baekhyun EXO-K | Fitri Tropica | SNSD Taeyeon – Jessica – Sooyoung | Lee Seunggi

Genre :

Romance | Parody | Comedy

Length :

Oneshot

Rated :

GENERAL

Disclaimer :

Semua cast milik agensinya masing-masing, kecuali story line murni hasil @DONGJUNITED

Author Note : Fanfiction ini seharusnya di post tanggal 30 Mei kemaren, karena gue buat fanfict ini special untuk merayakan ulang tahun my lovely, SNSD Yoona.

Tapi berhubung agak males ngetik, jadi terciptalah fanfic geje ini. Yah, meskipun telat ngepostnya, gak apa-apalah dari pada nggak sama sekali hehe

Karena fanfic ini, fanfic Azab Holang Kaya Songong terpaksa di tunda, maaf buat yang udah nunggu. Tapi fanfic itu akan secepatnya di post.

HAPPY BIRTHDAY YOONA

oOo UCUP SALAH PARODY SPECIAL ULANG TAHUN YOONA oOo

Continue reading

Silent in a Married (Chapter 4)

3 Jun

Ini bukan ff ditjao, melainkan ff titipan dari salah seorang teman. Harap memberikan apresiasi berupa komentar setelah membaca ya, terima kasih sebelumnya.

Previous :

Chapter 1 - Chapter 2Chapter 3

10308161_707536949285225_81381649264140932_n

Tittle                : Silent in a Married [Chapter 4]

Cats                 : Choi Ji Hwa As Ji Hwa Oc’s

                         Wu Yi Fan As Kris Wu Exo’M

                         Park Chanyeol as Chanyeol Exo’K

Author             : @GalaxZee_006

Other               : Exo Members

                         Jessica Snsd

                         And other

Genre              : Romance,Sadness, Marriage life, And Others

Ratting                        : General

Length             : Chaptered

“Maaf” ucap namja itu singkat sembari melepas kaca mata hitamnya, namja itu tersenyum pada Jihwa, sementara Jihwa, yeoja itu terlihat sedang menyipitkan matanya karena wajahnya berlawanan arah dengan sinar matahari.
“Sehun~ah! Kenapa kau meninggalkan ku eoh??”pekik seorang namja sembari berlari kearah Jihwa dan Sehun.  Continue reading

Silent in a Married (Chapter 2)

19 May

Ini bukan ff ditjao, melainkan ff titipan dari salah seorang teman. Harap memberikan apresiasi berupa komentar setelah membaca ya, terima kasih sebelumnya.

Previous : Chapter 1

Tittle                : Silent in a Married [Chapter 2]

Cats                 : Choi Ji Hwa As Ji Hwa Oc’s

                         Wu Yi Fan As Kris Wu Exo’M

                         Park Chanyeol as Chanyeol Exo’K

Other               : Exo Members

                         Jessica Snsd

                         And other

Genre              : Romance,Sadness, Marriage life, And Others

Ratting            : General

Length: Chaptered

Hai readers, ini adalah chapter 2 dari silent in a married, maaf banget kalau chapter 1nya mengecewakan, kebanyakan tanda koma (,) typo bertebaran, banyak kata2 yang salah, sekali lagi mohon maaf (?) karena aku masih baru, dan masih belum terlalu berpengalaman dalam membuat FF, terima kasih banyak untuk segala kritiknya, dan di chapter ini aku akan berusaha memperbaiki segala kesalahan (?) yang terjadi di FF sebelumnya ^^ maaf kalau kebanyakan bacot, bagi yang mau temenan sama aku bisa add Fb, IG n Twitter, Azizah Caem /@galaxzee_006 / @zeewonnie407 #Modus,

and thanks,, Happy Reading!!!!!!!

Author POV

“jadi?” Tanya Chanyeol sedikit hati-hati,  Ji hwa tersadar dari lamunannya, dia menggeleng cepat.

“ten..tentu belum oppa” balas yeoja itu dengan sedikit gugup sembari tersenyum kikuk.

“jinja??” Chanyeol menatap Ji hwa dengan tatapan memastikan. Sementara yeoja itu hanya mengangguk.  Continue reading

[Fanfiction] Masih Dunia Lain Parody

17 May

page

Author :

@Dongjunited

Judul :

Masih Dunia Lain

Cast :

- Kris Exo M as Keris Kawilarang

- Woohyun Infinite as Ki Woohyun Lewu

- Jessica SNSD as Mbak Jessica Prima

 - Sungjong Infinite as Sungcong

 - Sungyeol Infinite as Sungyeol ngesot

 - Yoona SNSD as Nyi Roro Yoona Kidul

 - Sunggyu, Myungsoo (Infinite), dan Hyorin Sistar as Peserta uji nyali.

- Donghae as Donghae Haerudin

Genre:

Parodi, misteri, horror

Ratet :

G

Length :

Oneshot

Disclaimer:

Semua cast milik agensinya masing-masing, kecuali story line hasil karya author

Happy reading ^^

***
Continue reading

Because Tears are Overflowing [Part 1]

29 Apr

because-tears-are-overflowing2

| Author : Jessy |

Cast : Ahn Shinyeong (OC/You), Lu Han (EXO), Jung Jessica (SNSD), Kang Minhyuk (CN Blue), etc.

Genre: Romance, School-life, Drama || Length : Series || Rating : PG|

Credit poster : Iraworld ARTposter

Disclaimer : I write this fanfic just for my own pleasure. No materialistic profit taken. The cast belong to God except Ahn Shinyeong. Do not to plagiarism!

Previous : Prolog

***

“Meeting with you was a fate, becoming your friend was a choice, but falling in love with you I had no control over.” – Author Unknown

―Part 1―

©jessycavendish

Incheon International Airport.

Sunday 11.15 am

Ladies and gentlemen. Welcome to South Korea. We have landed at Incheon International Airport. On behalf of China Southern Airlines and all staff, I said goodbye and thank you. Continue reading

[Heavenly Hell] – The Last Destination

26 Apr

[Heavenly Hell] – The Last Destination

heavenly hell

Title : Heavenly Hell

Sub-title : The Last Destination

Author : kikiyeonniee

Cast :

  • EXO Sehun Oh
  • EXO ???
  • SNSD Jessica Jung
  • F(x) Krystal Jung

Other Cast :

  • F(x) Sulli Choi

Genre : Action, Angst, Dark, Mistery

Rating : PG-15+

Length : Chaptered (7/7)

Disclaimer : all is mine except the casts

Previous Story : Continue reading

[Heavenly Hell] – The Person Who Leave Behind

19 Apr

[Heavenly Hell] – The Person Who Leave Behind

heavenly hell

Title : Heavenly Hell

 

Sub-title : The Person Who Leave Behind

 

Author : kikiyeonniee

 

Cast :

EXO Sehun Oh

Girls’ Generation Jessica Jung

EXO Kris Wu as Watson’s

f(x) Krystal Jung

 

Other Cast :

Girls’ Generation Taeyeon Kim

EXO Huang Zi Tao

Super Junior Siwon as Andrew Watson

f(x) Sulli Choi

 

Genre : Dark, Mystery, Action

 

Rating : PG-15+

 

Length : Chaptered 6/7

 

Disclaimer : All is mine except the casts.

 

Previous Story :

Continue reading

Because Tears are Overflowing [Prolog]

7 Apr

  because-tears-are-overflowing2

| Author : Jessy |

Cast : Ahn Shinyeong (OC/You), Lu Han (EXO), Jung Jessica (SNSD), Kang Minhyuk (CN Blue), etc.

Genre: Romance, School-life, Drama || Length : Series || Rating : PG|

Credit poster : Iraworld ARTposter

 

Disclaimer : I write this fanfic just for my own pleasure. No materialistic profit taken. The cast belong to God except Ahn Shinyeong. Do not to plagiarism!

***

“—Little by little I walk towards you. Soon I’ve come close enough to where I can see you.” (Because Tears are Overflowing’s Lyric)

―Prolog―

©jessycavendish

tumblr_m3w8mchEhU1rnh8t9o1_500

Hidup seorang Ahn Shinyeong selalu baik-baik saja dan hampir tidak pernah ada masalah besar sebelumnya. Dia hanyalah perempuan sederhana yang ingin hidup tenang dan damai. Tidak pernah mencari masalah dan cenderung cuek jika bersama orang yang belum terlalu ia kenal. Continue reading

[TEASER] Princesses

19 Feb

Princesses (Teaser)

By puwakantiiw

cover

I prefer protect someone I love rather than being protected by someone I love,

Continue reading

What, Marriage? [Chapter 2]

28 Jan

what marriage2 copy

Title : What, Marriage? (Chapter 2)

Author : IraWorlds

Genre : Drama, Marriage life,
Romance

Cast : Kwon Yuri | Xi Luhan

Other cast : Jessica Jung

Leght : Chapter

Rating : PG-15

Disclaimer : Semua cast milik Tuhan Yang Maha Esa, saya hanya meminjamnya saja.

A/N : ma’af jika ada penulisan yang salah atau dempet dan nggak mau pisah. Terimakasih atas komentar nya kalian di chapter pertama. No Plagiat. Don’t Bash. No Sider.

Enjoy!

Butik Bibi Jang, Ticon. Memang selalu ramai. Banyak pengunjung yang memesan pakaian di sini secara special.

Hari memang sudah larut. Yuri lelah seharian berfantasi dengan moncoret ide-ide di buku sketsanya. Selain itu ia harus memotret Jessica yang menjadi model. Tak apalah menjadi fashion photographer sehari. Itu sangat menyenangkan. Continue reading

What, Marriage? [Chapter 1]

5 Jan

what marriage1

Title : What, Marriage? [Chapter 1]

Author : IraWorlds

Length : Chapter

Rating : PG-15

Genre : Drama, Marriage life, Romance

Main Cast : Xi Luhan | Kwon Yuri

Other Cast : Jessica Jung (Dan masih banyak lagi)

Disclaimer : Cerita ini tidak ada unsur plagiat! Dan semua storyline milik saya. Semua pemain milik Tuhan Yang Maha Esa.

Author Note : maaf jika ada penulisan yang salah atau dempet dan nggak mau pisah. Saya hanyalah manusia biasa. Harap tinggalkan komentar atau like. Maaf ya Untuk Typo nya. Saya hanyalah manusia biasa.

***

Seorang gadis masuk ke sebuah cafè dengan interior medern di kota Seoul, Korea Selatan. Gadis itu mencari tempat duduk di dekat kaca besar bening yang tembus dengan pemandangan jalanan licin Kota Seoul.

Gadis itu mengenakan Fitted purple button-up shirt dan tank top coklat dipermanis dengan black studded belt yang mempertegas pinggang gadis itu dan memberi siluet peplum yang menurut gadis itu sedikit seksi. Continue reading

Missing You

1 Jan

missing you

Missing You

Author : Hana Annisa Fukui

Cast : Lee Taemin, Jung Soo Yeon and Other Cast

Genre : Fiction, Romance, Sadness.

Rates : PG 13

Disclaimer : Inspired by 2NE1 Missing You

1Shoot

Saat-saat ketika masih ada kata… kita.

 ∞

            “Taemin! Tangkap!”

            Taemin menoleh, ia mengambil satu langkah dan berhasil menangkap bola basket yang dilemparkan Jonghyun kearahnya. Lelaki itu lalu membalik dan berjalan kearah ring bola lalu mengambil dua langkah dan meloncat. Bola berhasil masuk dan semua orang diruangan itu meneriaki nama tim basket sekolah mereka dengan bahagia.

            MENANG. Continue reading

Whether I Hate You or Not (Chapter 13)

10 Aug

cover ff whether I Hate you or not chapter 13 (2)

Title                       : Whether I hate you or not

Author                  : Kim Sae na a.k.a Devi

Rating                   : PG13/NC17/Straight/Series/On Writing

Genre                   : Romance/Angst/Tragedy/Family/Life

Cast                       :

Main Cast            :

Super junior – Lee Donghae

Kim Yoonmi

Choi Saena (OC)

Support cast           :

SHINee – Choi Minho, Kim Jonghyun

Kim Yoonhee(OC)

Other Cast : FIND BY YOURSELF!

Disclaimer          : Super junior,SHINee, and SNSD  are belong to God,SM Entertaiment,and their parents. The Original Character is mine. This fanfic is just for fun. Please No Bash! and please don’t sue me. If you don’t like this fanfic. Please don’t read. This story is mine. Don’t take this fanfic without permission from me. If you want to take this fanfic. Please take with full credit.          

Warning               : Lolicon, a little bit violence and NC 

Prev chap :  Prolog   │ Chapter 1   │  Chapter 2  │  Chapter 3   │  Chapter 4  │  Chapter 5  │Chapter 6  │Chapter 7a  │ Chapter 7b   │ Chapter 8a   │ Chapter 8b   │ Chapter 8C  │Chapter 9    │   Chapter 10A     │ Chapter 10b  │Chapter 11A  │ Chapter 11B  │ Chapter 12 

Continue reading

Endless Love

28 Jul

endless-love

Title : Endless Love

Author : Jessy Cavendish

Main Cast :

- Baekhyun [EXO-K]

- Jessica [SNSD]

Support cast : D.O [EXO-K], Kris [EXO-M]

Genre : Romance, Angst, AU

Rating : PG -15

Length : One shot

Disclaimer : Inspired by Seventeen – Selalu Mengalah. Cast belong to God and themself. Storyline belong to me, I’m not take a profit.

A/N : Not for silent readers and plagiator! Please, respect me who had made this for you :)

Credit poster : http://heffalumplumpy.wordpress.com {thanks for the amazing poster}

Teruntuk kekasihku tersayang, percayalah bahwa aku mencintaimu lebih dari yang kau kira…

.

jessycavendish©

Continue reading

Gra(lo)ve

26 Jul

A Fanfiction from my friend :)
Gra(lo)ve

Gra(lo)ve

by

Jung Minrin (@reddsky_10)

EXO-M Luhan || Park Chaerin (OC) || TVXQ Changmin || SNSD Jessica

Length : Ficlet || Rating : PG-15 || Genre : Romance, Fluff, a lil bit Sad

Inspired by :

my grandparents :’)

Disclaimer :

The casts are not mine, but the plot is truly mine

So, don’t dare to take it without my permission

Thanks to :

Lusy Unnie, for posting this fic in FF Indo

my family, for inspiring me to write this fic

Author Note :

This is the second time I send my fic here. This time, I make Luhan’s fic, because someone asked me to make an EXO fic. So, I make it.

I hope you enjoy and like this. Don’t forget to give me some feedbacks.

The rest, happy reading to you all ^^

.

I know, we are mortal, but our love is truly immortal

.

Continue reading

Wide Awake

24 Jul

“Wide Awake”

 Poster - Wide awake's 1

[Length: Ficlet ]

[Rating: G ]

[Main Cast:  Baekhyun & Tiffany ]

[ Other Cast : Jessica & Chanyeol]

[Genre: Horror ]

[Author: Genie]

 “Semestinya aku tidak pergi apalagi bohong padamu. Maaf ya, Baekhyun~”

Continue reading

Whether I Hate You or Not (chapter 12)

22 Jul

 

Cover FF Whether I Hate You or Not chapter 12 (2)

 

Title                       : Whether I hate you or not

Author                  : Kim Sae na a.k.a Devi

Rating                   : PG13/NC17/Straight/Series/On Writing

Genre                   : Romance/Angst/Tragedy/Family/Life

Cast                       :

Main Cast            :

Super junior – Lee Donghae

Kim Yoonmi

Choi Saena (OC)

Support cast           :

SHINee – Choi Minho, Kim Jonghyun

Kim Yoonhee(OC)

Other Cast : FIND BY YOURSELF!

Disclaimer          : Super junior,SHINee, and SNSD  are belong to God,SM Entertaiment,and their parents. The Original Character is mine. This fanfic is just for fun. Please No Bash! and please don’t sue me. If you don’t like this fanfic. Please don’t read. This story is mine. Don’t take this fanfic without permission from me. If you want to take this fanfic. Please take with full credit.          

Warning               : Lolicon, a little bit violence and NC 

Prev chap :  Prolog   │ Chapter 1   │  Chapter 2  │  Chapter 3   │  Chapter 4  │  Chapter 5  │Chapter 6  │Chapter 7a  │ Chapter 7b   │ Chapter 8a   │ Chapter 8b   │ Chapter 8C  │Chapter 9    │   Chapter 10A     │ Chapter 10b  │Chapter 11A  │ Chapter 11B

Continue reading

Whether I Hate You or Not (Chapter 11B)

14 Jun

Cover ff whether I Hate You or Not chapter 11B (2) USE PSD BY IceIchi

 

Title                       : Whether I hate you or not

Author                  : Kim Sae na a.k.a Devi

Rating                   : PG13/NC17/Straight/Series/On Writing

Genre                   : Romance/Angst/Tragedy/Family/Life

Cast                       :

Main Cast            :

Super junior – Lee Donghae

Kim Yoonmi

Choi Saena (OC)

Support cast           :

SHINee – Choi Minho, Kim Jonghyun

Kim Yoonhee(OC)

Other Cast : FIND BY YOURSELF!

Disclaimer          : Super junior,SHINee, and SNSD  are belong to God,SM Entertaiment,and their parents. The Original Character is mine. This fanfic is just for fun. Please No Bash! and please don’t sue me. If you don’t like this fanfic. Please don’t read. This story is mine. Don’t take this fanfic without permission from me. If you want to take this fanfic. Please take with full credit.          

Warning               : Lolicon, a little bit violence and NC 

Prev chap :  Prolog   │ Chapter 1   │  Chapter 2  │  Chapter 3   │  Chapter 4  │  Chapter 5  │Chapter 6  │Chapter 7a  │ Chapter 7b   │ Chapter 8a   │ Chapter 8b   │ Chapter 8C  │Chapter 9    │   Chapter 10A     │ Chapter 10b  │Chapter 11A

Continue reading

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 21,146 other followers

%d bloggers like this: